Cavalor WholeGain 20kg

75,00 

MYYMÄLÄTUOTE
Nouto myymälästä, ei postitusta.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Cavalor WholeGain on korkean rasvapitoisuuden sisältävä rehuseos, joka on suunniteltu:
– Korkea rasvapitoiseksi tukemaan turvallista- ja terveellistä massan kasvua
– Sen sisältämät Omega 3 rasvahapot tukemaan hevosesi immuunijärjestelmää
– Prebiootit , probiootit ja entsyymit parantamaan hevosesi ruoansulatusta edistäen karvan kiiltoa sekä massan kasvua.

Miksi Cavalor WholeGain kehitettiin?
Hevosenomistajat ovat pyytäneet massan lisäykseen soveltuvaa, runsaasti rasvaa sisältävää tuotetta, jossa ei ole mitään turhia täyteaineita ja huonolaatuisia rasvoja. WholeGainiin lisättiin myös sekä pre- ja probiootteja että entsyymejä tuotteen sulavuuden parantamiseksi ohut- ja paksusuolessa.

Korkealaatuiset raaka-aineet
Cavalor haluaa, että tuotteen laatu jopa ylittää taatun analyysin. Tästä syystä WholeGainissa on käytetty vain korkealaatuisia öljynlähteitä ja raaka-aineita, kuten pellavansiementä, riisilesettä ja puffattuja viljoja saadaksemme aikaan ravintoarvoltaan tasapainoisen, korkean rasvapitoisuuden sisältävän seoksen.

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot
Molemmat omega rasvahapot ovat tyydyttämättömiä ja ratkaisevia yleisen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. On tärkeää, että hevoset saavat omega -3- ja omega -6- rasvahappoja oikeassa suhteessa, jotta voimme varmistaa hyvän karvan laadun, toimivan immuunijärjestelmän ja parantaa hevosen suorituskykyä.

Karkearehuissa, kuten hyvälaatuisessa heinässä on luonnostaan korkea omega -3- rasvahappojen pitoisuus, mutta erittäin alhainen omega -6- rasvahappojen pitoisuus. Viljoissa on taas korkea omega -6- rasvahappojen pitoisuus. Rasvahappojen epätasapaino voi johtaa iho- ja sydänongelmiin sekä suorituskyvyn laskuun. Käyttämällä öljyjä, joissa on suhteellisen korkea omega-3:6 -rasvahappojen suhde, kuten pellava-, rapsi- ja soijaöljy. Cavalor kehitti tuotteen, joka pitää hevosesi terveenä ja kiiltävänä niin sisältä kuin ulkoa.

Cavalor WholeGain sisältää vitamiinit: A, D3-, K3, B1, B2, B3, B6, B12, E-, C-. foolihappoa, koliinia, biotiinia, hivenaineita kuten; kuparia, sekä makro mineraaleja kuten; kalsiumia ja fosforia. Cavalor WholeGain sisältää kaksinkertaisen määrän energiaa ja kahdeksan kertaa enemmän öljyä kuin perinteiset rehut, tekemättä hevosestasi kuumaa.

Cavalor WholeGain syötetään lisärehuna hevosesi normaaliin ruokintaan 0,5-1 litraa päivässä.

Raakavalkuainen 12,5%
Raakarasva 22%
Raakatuhka 13%
Raakakuitu 5,5%
Kalsium 2,0%
Fosfori 1,3%

Paino 20 kg (kilogramma)

Viimeksi katsotut tuotteet