Cavalor Vitaflora 2kg

89,50 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Cavalor Vitaflora hiivavalmiste pitää suoliston kunnossa ja maksimoi ravinteiden imeytymistä. Vitaflor sisältää suuren määrän elävää hiivaa ja inuliinia. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että päivättäinen annos Yea-Sacc 1026:ta edistää “hyvien” bakteerien kasvua ja stabiloi suoliston pH-arvoa, mikä puolestaan parantaa ruoansulatusta ja tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä.
Tulos on havaittavissa jo muutaman viikon käytön jälkeen; hevosen karva muuttuu kiiltävämmäksi ja yleiskunto paranee.

Cavalor Vitaflora ehkäisee paksusuolen happamoitumista ja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.
Sopii erinomaisesti myös antibioottikuurien jälkeen. Voidaan käyttää ympäri vuoden.

Sisältää: Hiiva (Yea Sacc), frukto-oligosakkaridi, sikuri

Tuotteen annostelu ja käyttö

urheilevat hevoset: 30-40 g/päivä (3-4 mittalusikallista). Harrastehevoset ja ponit: 20-30 g/päivä (2-3 mittalusikallista). Kantavat tai imettävät tammat: 40 g/päivä (4 mittalusikallista). Varsat: 10 g/päivä (1 mittalusikallinen). Maksimiannostus: 60 g/päivä. Sekoitetaan päivittäiseen ruokaan ainakin 4:n viikon ajan. Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvassa käytössä.

FAQ

Sisältääkö Cavalor Vitaflora prebiootteja tai probiootteja?

Cavalor Vitaflor 365 sisältää prebiootteja ja hiivoja. Elävät hiivat tukevat ruuansulatusta ja vähentävät ähkyn riskiä. Hiivat myös parantavat kuidun sulamista ja mineraalien ja B-vitamiinin imeytymistä. Niitä saatetaan saada enemmän ravinnosta, kun annetaan hiivoja, varsinkin kuitupitoisilla dieeteillä. Prebiootteja sisältävät aineet, kuten inuliini, ovat sulamattomia ainesosia, joilla on suotuisa vaikutus hyödyllisten bakteereiden kasvuun ja kehitykseen paksusuolessa. Prebiootit auttavat hallitsemaan haitallisten bakteereiden kasvua. Tämä voi parantaa eläimen ruuansulatuselimistön terveyttä ja eläimen vastustuskykyä. Inuliini ei varastoidu elimistöön. Siksi halutun tehon saavuttamiseksi päivittäinen käyttö on välttämätöntä.

Auttaako Cavalor Vitaplus 365 hevostani lisäämään painoaan.

Kyllä, se parantaa ruuansulatusta. Tämän vuoksi hevonen saa enemmän energiaa erityisesti kuitupitoisista ruoka-aineista. Jos hyvälaatuista kuitua ei ole saatavilla, Cavalor Vitaflor on erityisen tehokas. Koska energian hyödyntäminen paranee (sekä myös joidenkin muiden ravintoaineiden), hevosen paino alkaa nousta. Jotkut tuotteitamme käyttävät asiakkaat kertovat, että “heidän hevosensa kasvavat silmissä.”””

Voinko käyttää Cavalor Vitaflor 365 :a antibioottikuurilla olevalle hevoselleni?

Kyllä. Antibiootit voivat häiritä suoliston bakteeriflooran tasapainoa. On toivottuja ja ei-toivottuja bakteereita. Antibiootit vaikuttavat molempiin bakteereihin. Cavalor Vitaflorin antaminen antibioottikuurilla olevalle hevoselle voi auttaa hevostasi ylläpitämään hyvää bakteeriflooraa suolistossaan.

 

Viimeksi katsotut tuotteet