Cavalor FiberForce 15kg

36,00 

Cavalor FiberForce on runsaasti kuitua sisältä rehu, joka sisältää vain vähän sokeria (3%) ja tärkkelystä (5%), joten se auttaa pitämään verensokeri- ja insuliinitasot alhaisina ja on siten turvallinen hevosille, jotka ovat herkkiä aineenvaihduntahäiriöille.

MYYMÄLÄTUOTE, ei postitusta.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Cavalor FiberForce on runsaasti kuitua sisältä rehu, joka sisältää vain vähän sokeria (3%) ja tärkkelystä (5%), joten se auttaa pitämään verensokeri- ja insuliinitasot alhaisina ja on siten turvallinen hevosille, jotka ovat herkkiä aineenvaihduntahäiriöille. Sen vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Cavalor FiberForce on ensisijainen rehu niille hevosille, joilla on ruoansulatuskanavan alueella ongelmia, kuten mahahaava tai heikentynyt insuliinin toiminta (insuliiniresistenssi), kaviokuumehevosille tai lihasongelmaisille hevosille.

FiberForcen vahvuus on siinä, että se sisältää runsaasta ruuansulatuksen kannalta tärkeitä pitkiä kuituja (Cavalor Struco Concept) ja vain vähän sokeria (3%) ja tärkkelystä (5%). Jopa heinässä nämä arvot ovat usein korkeammat (10-15%). Cavalor Digest Control puolestaan on lisä Cavalor-rehuissa. Käytännön kokeet ovat osoittaneet sen parantavan veren, maksan ja lihasten arvoja jo muutamassa viikossa. Myös proteiinin imeytyminen paranee.

Paksusuolen toimintaan vaikuttava Cavalor Pro-Yeast probiootti vähentää mm. ähkyn riskiä ja auttaa kuidun hyödyntämisessä sekä kivennäisten imeytymisessä. Myös B-vitamiinin tuotanto paranee.

Cavalor Omega-3 puolestaan lisää vastustuskykyä sekä tuo kiiltoa karvapeitteeseen.
FiberForce ei sisällä kokonaista viljaa sen runsaan sokerin ja tärkkelyksen vuoksi. Sen sijaan energiaa tuo rehun öljypitoisuus.

Cavalor FiberForcen vaikutukset:
Mahahaava: Pitkä kuidut vähentävät mahan happamuutta sekä hidastavat kuidun kulkeutumista ruuansulatuselimistön läpi.
Insuliini resistenssi ja Cushingin tauti: FFn matalat sokeri ja tärkkelyspitoisuudet auttavat sokerin hitaassa imeytymisessä. FF vapauttaa sokeria ja tärkkelystä hitaasti ja tasaisesti pitkän ajan kuluessa, jolloin vältytään nopeilta sokerin nousuilta.
Kaviokuume: FF:n energiapitoisuus on öljystä peräisin, ei sokerista tai tärkkelyksestä. Rasva on turvallinen energianlähde kaviokuumeesta kärsiville.
Lihasongelmat: FF ei sisällä kokojyvää, jossa on runsaasti sokeria ja tärkkelystä. Lihaksistolle on edullista käyttää ruokintaa, jossa on vähän kokojyvää ja oikeanlaisia rasvoja.

Valmistettu ilman gluteenia.

AINESOSAT
Pellavansiemenkuoria, sinimailasen varsia, sinimailanen, auringonkukansiemenrehu, soijaöljy, spelttikuoria, kauran varsia, herne, kuivattu juurikasmassa, sokeriruokomelassi, riisilese, monokalsiumfosfaatti, natriumkloridi, maissigluteenirehu, kalsiumkarbonaatti, frukto-oligosakkaridi

MYYMÄLÄTUOTE, ei postitusta.

Paino 15 kg (kilogramma)
Ominaisuudet

Matala sokerinen

Viimeksi katsotut tuotteet