Matala sokerinen

Cavalor FiberForce 15kg

35,00 

Alhaisin hinta viimeisen 60 päivän ajalta: 35,00 

Myymälätuote

Varastossa

Kysy tuotteesta

FiberForce on erittäin kuitupitoista, vähän tärkkelystä sisältävä rehu, joka sopii erinomaisesti hevosille, joilla on ruoansulatuskanavan häiröitä.

FiberForce sisältää sekä tärkeimpiä kuidun lähteitä että edistyksellisesti kehitettyjä puristettuja kuitupellettejä, jotka sisältävät vitamiineja ja mineraaleja. Rehusssa on ERITTÄIN VÄHÄN sokeria (3%) ja tärkkelystä (5%) verrattuna muihin markkinoilla oleviin täysrehuihin. Yhteensä sokeri- ja tärkkelyspitoisuus on jopa alhaisempi kuin tavallisessa heinässä.

FiberForce sisältää DIGEST CONTROL-ominaisuuden, joka takaa alhaisen sokerin ja tärkkelyksen, mikä vaikuttaa myönteisesti suolen toimintaan. Matalan tärkkelysarvon,korkean kuitu- ja rasvapitoisuuden ansiosta FiberForcesta voi olla huomattava hyöty hevosille, joilla on lihasongelmia.

AINESOSAT:

Pellavansiemenkuoria, sinimailasen varsia, sinimailanen, auringonkukansiemenrehu, soijaöljy, spelttikuoria, kauran varsia, herne, kuivattu juurikasmassa, sokeriruokomelassi, riisilese, monokalsiumfosfaatti, natriumkloridi, maissigluteenirehu, kalsiumkarbonaatti, frukto-oligosakkaridi

MYYMÄLÄTUOTE

Ominaisuudet

Matala sokerinen