Bombers Loose Ring Titanium McHardy Kuolain

169,90 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Bombers Titanium McHardy kolmipala kuolain.

Hevonen, joka ratsastaessa herkästi heiluttaa päätään, levoton suustaan tai työntää kieltään, on klassinen merkki siitä, että hevosella on herkkä kieli. McHardy kuolain kehitettiin juuri tätä ajatellen. McHardyssa on keskikorkea portti, joka antaa tilaa kielelle ja vähentää kieleen kohdistuvaa painetta. Kuolaimen suuosan keskellä on vapaasti pyörivä rolleri: Buster Roller.

Kielentilallisessa McHardy kolmipalakuolaimessa on ainutlaatuinen suun myötäisesti ja hieman eteenpäin kaareva muotoilu,, joka jakaa kuolaimen aiheuttaman paineen koko suun alueelle ollen hevoselle erittäin miellyttävä. Lisäksi kuolaimen nivelkohdat ovat mahdollisimman pieniä ja kielen päältä tasaisia, millä on haluttu minimoida kieleen ja kitalakeen kohdistuvia pistemäisiä painekohtia.

McHardy -kuolain sopii kielestään herkille hevosille, jotka tarvitsevat vaikutuksiltaan hieman liikkuvampaa kielentilallista kuolainta. Kuolaimen suuosa on valmistettu ainutlaatuisesta ja erittäin hyvin sylkeä stimuloivasta titaanista. Titaani on materiaalina lämmin, erittäin kevyt, myrkytön, kestävä, helppohoitoinen, allergiatestattu (hypoallergeeninen) ja ruostumaton. Titaani sopii hevosille, jotka vastustavat muista metalleista tai materiaaleista valmistettuja kuolaimia mm. pelaamalla kuolaimella ja/tai olemalla suustaan hyvin levottomia.

Titanium materiaali on erittäin kevyt ja sopii monesti myös herkille hevosille.
Kuolainrenkaat ovat ruostumatonta terästä.

Titanium-materiaalin ominaisuudet:
– Lisää syljen tuotantoa.
– Lämpenee nopeasti kosketukseen, jolloin hevosesi on helppo hyväksyä kuolain
– Myrkytön ja hypoallergeeninen
– Helppo puhdistaa

Kaikki Bombers kuolaimet valmistetaan käsityönä.

 

Kuolaimen pituus

, ,

Kuolaimen paksuus

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet