Bombers DC Morgan Happy Tongue STR SW kuolain

157,90 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Bombersin DC Morgan Happy Tongue on kielentilallinen kuolain, joka on muotoiltu keskiosastaan niin että se myötäilee hevosen suuta lähes “täydellisesti” sekä vähentää kieleen ja kitalakeen kohdistuvaa painetta.

Kuolaimen muotoilu jakaa kuolaimen aiheuttaman paineen laajemmalle alueelle ollen vaikutuksiltaan hevoselle erittäin pehmeä. Useimmat hevoset hyväksyvät paremmin anatomisesti muotoiltuja kuolaimia, joissa paine jakautuu tasaisesti koko suun alueelle. 

Happy Tongue sopii mm. hevosille, joilla on herkkä tai iso kieli, ahdas hammasloma tai vaikeuksia hyväksyä kuolaintuntumaa.
Kuolaimen suuosa on valmistettu ainutlaatuisesta ja erittäin hyvin sylkeä stimuloivasta Sweet Iron -metalliseoksesta. 

Kuvasta poiketen uusimmissa Happy Tongue kuolaimissa on yhtenäisempi sininen väritys. Suuosan sininen väritys tulee kuolaimeen kuumentamalla suuosan Sweet Iron -metalliseosta erittäin korkealla lämmöllä. Sininen väritys ei siis ole pinnoite, vaan koko suuosa on samaa makealle maistuvaa metalliseosta. Siniset alueet ruostuvat käytössä ruosteen ruskeaksi, joka tehostaa entisestään makean raudan makua ja siten myös hevosen syljen eritystä.

DC Morgan Swivel on innovatiivinen, kiinteä ylävarrellinen kuolainrengas, jossa on vapaasti pyörivät ja kääntyvät ylävarsirenkaat ja kuolainrenkaat sekä suuosa. Vapaasti pyörivä suuosa asettuu hevosen suuhun lähes paineettomasti, suuta myötäillen, joten hevosen on helpompi hyväksyä kuolaintuntuman suussaan.

Kuolaimen suuosaa on saatavana kolmesta eri materiaalista; Sweet iron, Bomber Blue ja Titanium.

Kuolain tulisi mitoittaa hevoselle mahdollisimman napakasti, ettei kuolaimen suuosa pääsisi liikkumaan sivuttaissuuntaisesti.
Kahteen suuntaan vapaasti pyörivät poskihihnoihin kiinnitettävät ylärenkaat ei aiheuta niskaan kohdistuvaa painetta.
Ohjat kiinnitetään vapaasti pyöriviin ja kääntyviin suuosasta riippumattomiin kuolainrenkaisiin tai kuolainrenkaan pienempiin renkaisiin.

Jos koko ei löydy suoraan varastostamme, toimitusaika noin 2 viikkoa. Tilauksesta myös muita kokoja.

Valitse Koko

12,5, 13,5

Viimeksi katsotut tuotteet