Beris Comfort Thin suora kuolain

Beris Comfort Thin suora kuolain

64,95 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Beris Comfort ohut suora kuolain 7,5cm pyörivillä renkailla.

Suora kuolain pyörivillä renkailla ja kuolainkumeilla. Täydellisen pehmeä ja miellyttävä suussa. Ohjan vaikutuksesta suuosa muuttaa kulmaustaan ja siten aikaansaa painetta kieleen ja kitalakeen.

Pyörivien kuolainrenkaiden ansiosta kuolain liikkuu suussa paremmin kuin oliivikuolain. Tämän rohkaisee hevosta imeskelemään kuolainta ja pitämään suuta sekä leukaa rentoina. Pyörivät kuolainrenkaat ovat etuisat jos hevonen makaa kuolaimella tai puree siihen kiinni. Kuolaimeen on vaikeampi jäädä roikkumaan kun se liikkuu. Liikkuva suuosa auttaa yleensä myös tuntuman saamiseen koska liikkuva kuolain asettuu helposti hevosen toivomaan asentoon suussa, muotoutuu kielen ympärille hyvin sekä pysyy paikoillaan hevoselle miellyttävästi.

Kielentilallinen kuolain istuu helposti suuhun. Kielelle jää riittävästi tilaa (kaari on litistetty keskeltä ohuemmaksi). Monelle hevoselle tämä tuo helpotusta suuongelmiin, hevonen reagoi imemällä kuolainta mielellään ja rentoutumalla. Esimerkiksi jos hevonen heittelee päätä tms. ratsastaessa, se ei välttämättä siedä painetta kieleen. Kokeile tätä.

Tämä kuolain on huippukuolain nuorille hevosille. Mitä pienemmät kuolainrenkaat, sitä terävämpi vaikutus ratsastajan kädellä on hevoseen. Mitä suuremmat renkaat, sen pehmeämpi vaikutus kädellä on. Kyseinen kuolain sopii lähes joka hevoselle kun huomioit eri kovuusmahdollisuudet.

Suuosa on valmistettu elintarvikemuovista, joten se on erittäin turvallinen käyttää. Nikkelivapaa.

Kuolaimet valmistetaan käsityönä Saksassa.

Suuosan materiaalista on kaksi eri vaihtoehtoa:
– SOFT on pehmeä ja hieman taipuisa. Muovin sisällä on teräsydin, joka tekee kuolaimesta kestävän ja turvallisen käyttää.
– HARD on kova, joten se ei taivu juuri lainkaan.

Tilauksesta paljon eri vaihtoehtoja!

Varastoimme pääosin SOFT ja ohuempaa 16mm kuolainta. HARD/20mm toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Kuolaimen pituus

, , ,

Kuolaimen paksuus

,

Kuolaimen materiaali

,

Viimeksi katsotut tuotteet