KevytPomppa Koiran Sadetakki

39,15 64,35 

Tyhjennä

Alhaisin hinta viimeisen 90 päivän ajalta: 39,15  (−30%)

Kysy tuotteesta

KevytPomppa on karvavuorellinen sadetakki, joka pitää koiran kuivana ja lämpimänä välikauden epävakaissa sääolosuhteissa. Takin vedenpitävä ja kestävä pintakangas suojaa koiraa niin sateelta, tuulelta kuin kuralta. Vuorikangas on ohutta ja miellyttävän pehmeää karvaneulosta, joka lämmittää ja eristää tehokkaasti. Sähköistymättömien materiaalien ansiosta vuorikangas ei takuta pitkäkarvaisenkaan koiran turkkia.

KevytPomppa sopii välikausitakiksi herkästi paleleville koirille ja talvitakiksi säänkestävimmille koirille. Erinomaisen muotoilunsa ansiosta takki suojaa tehokkaasti koiran selkää, niskaa, vatsaa sekä takaosaa rajoittamatta koiran luonnollisia liikeratoja. Takin pelkistetty malli takaa istuvuuden monen muotoisille koirille, ja sen pukeminen on nopeaa ja vaivatonta.

KevytPomppaa voi käyttää sadetakkina yksinään, mutta se toimii myös erinomaisena kuoritakkina lämpökerraston, kuten JumppaPompan, yllä. Kevyiden materiaalien ansiosta takki myös pakkautuu pieneen tilaan ja on kätevä ottaa mukaan pidemmillekin seikkailuille.

  •  Lämmin ja kevyt sadetakki
  • Pehmeä karvavuori ei takuta koiran turkkia
  • Suojaa tehokkaasti rajoittamatta koiran liikettä
  • Pelkistetty malli on nopea ja helppo pukea
  • Toimii myös kuoritakkina JumppaPompan yllä

Väri Cosmos

Koiran takin koko

, , , , , , , , , , , , , , ,

Ominaisuudet

Talvi, Vedenpitävä

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet