St. Hippolyt Natur Mysli Yrteillä 20kg

49,00 

Myymälätuote

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Laadukas ja taloudellinen
NaturMüsli on hyvä ja taloudellinen rehu, joka antaa pienillä annoksilla hevoselle sen mitä se tarvitsee. NaturMüsli on sovitettu Pohjoismaiden olosuhteisiin ja toimii hyvin ainoana rehuna karkearehun kanssa.

  • orgaanisia kivennäisaineita ja luonnollisia vitamiineja
  • pienet määrät kattavat hevosen perustarpeen
  • maukas, laadukkailla raaka-aineilla ja kylmäpuristetuilla öljyillä

Käyttöohje
100-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin lisärehuna karkearehulle ja/tai laidunruokinnalle. Kattaa päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen. 150-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin lisääntyneeseen työhön tai stressiin.

1 litra = n. 600g

Sisältö:
Mallastettu ohra- ja maissihiutale, juurikasmelassi, leikattu sinimailanen, omenan puristusjäte, maissinjyvän alkio, vehnälese, omenasiirappi, kauralese, pellavansiemen 2,8%, yrtit (piparminttu, fenkoli, korianteri, anis) 2,5%, juurikaskuitu, kylmäpuristetut öljyt (pellavansiemen, auringonkukansiemen) 2,5%, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), kaurahiutale, suola, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, viinirypäleensiemenuute, ohranjyvän alkio, oluthiiva, rouhittu auringonkukansiemen, magnesiumfumaraatti, mallas, valkosipuli, Himalajan suola, mustakuminansiemen