Samshield Shadowmatt Titan + 5 Swarovski Dressage Cut Ratsastuskypärä

426,00 

Tyhjennä

Kysy tuotteesta

Samshield Shadowmatt ratsastuskypärän ulkokuori on valmistettu polykarbonaatista, jota käytetään muun muassa huippuluokan moottoripyöräkypärissä. Se on pinnoitettu naarmuuntumattomalla mattapinnalla.

Sisäkuori on valmistettu vaihtelevan tiheyden omaavasta polystyreenistä, mikä tarjoaa paremman iskun aiheuttaman energian hajauttamisen.

Samshield ratsastuskypärästä on saatavilla on 3 eri kuorikokoa:
S, M, ja L

Kuhunkin kuoreen mahtuu 4-5 erikokoista sisusta, jotta saadaan täydellinen istuvuus ratsastajan päähän. Sisus on tilattavissa erikseen. Sisus on erittäin miellyttävä ja muotoutuu ratsastajan päähän, tarvittaessa sisuksen kokoa voi vaihtaa ja se on helppo pitää puhtaana.

Sisukset löydät täältä

Edessä olevalla ilmanottoaukolla varustettu Shadowmatt kypärä tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon. Raitista ilmaa ohjataan etummaisesta aukosta taaksepäin ja sisuksen ympärille, joka estää hikoilua.

Shadowmatt kypärää on saatavana mustana, sinisenä ja ruskeana. Tässä mallissa on 5 Swarovski kiveä ja Titan yksityiskohdat sekä kouluratsastuksen kisoihin sopiva niskaosa (dressage cut), joka mahdollistaa tilan isollekin kisanutturalle. Tilauksesta myös normaalilla niskaosalla.

Voit myös suunnitella oman kypäräsi Samshield Configuraattorissa ja tilaamme unelmiesi kypärän sinulle!

Valitse Väri

, ,

Valitse Koko

S, M, L

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet