Samshield Icon Reppu

190,00 

Varastossa

Kysy tuotteesta

Samshield Icon reppu on suunniteltu vuoden kehitystyön jälkeen monien Samshield tiimiratsastajien ja heidän hoitajiensa kanssa.

Iconpack tarjoaa runsaasti järjestettyä säilytystilaa laitteillesi. Tämä reppu on erittäin käytännöllinen, ja siinä on useita erilaisia ​​ratsastajalle suunniteltuja lokeroita.
Iso sivutasku vedenpitävällä vetoketjulla kannettavalle tietokoneelle, tabletille, passille ja/tai hevosen papereille.

Verkkokankainen etuläppä voidaan avata kypärän suojaamiseksi. Iconpack avautuu kahteen osaan, jotta pääset käsiksi kahteen suureen lokeroon: matkalaukkutyyppiseen osaan ja vetoketjulliseen verkko-osaan, jotka on suunniteltu varusteiden ja kenkäparin säilyttämiseen.

Iconpack on valmistettu 1200D päällystetystä polyesteristä, joka on erittäin vahva, kestävä ja vedenpitävä kangas. Repun puristusmuovattu selkäosa takaa mukavuuden ja istuvuuden pitkiäkin käyttöaikoja varten. Iconpackin olkaimet ovat säädettäviä, joustavia ja mukavia.  Hihnoissa on irrotettava kotelo kameralle tai matkapuhelimelle.

Iconpack on suunniteltu kestämään huonoa säätä. Siinä on vedenpitävät taskuvetoketjut ja sadesuoja, joka peittää ja suojaa repun ja kypärän kokonaan. Tässä sadesuojassa on heijastava merkki. Se on kiinnitetty reppuun ja voidaan säilyttää alataskussa, joka on näkymätön.
Iconpackin pohja on kulutusta kestävä maksimaalisen kestävyyden takaamiseksi.

Tilavuus 25L
Väri musta