Racing Speedpower 20kg

24,90 

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 24,90 

Myymälätuote

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Racing Speedpower on energiapitoinen, kypsennetty täydennysrehu, jolla saat lisää vauhtia ja voimaa! Speedpower on kehitetty täydentämään kauraa harraste- ja urheiluhevosten ruokinnassa.

Racing Speedpower on runsaasti sulavia kuituja ja rasvahappoja sisältävä energiatiiviste kauran tai muun väkirehun täydennykseen. Vähän tärkkelystä ja sokereita sisältävä tiiviste antaa runsaasti energiaa valmennukseen ja kilpailusuoritukseen.

Speedpower sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Speedpower sisältää tarvittavien vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden lisäksi patentoitua Progut TM- suolistoparannetta, joka tukee suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Melassileike, ohra, vehnälese, mäskijauho, kasviöljy ja -rasva, kaurankuorijauho, seosmelassi, suola, vehnä, sinimailasjauho, aminohapot, panimohiiva-Progut (Pat.nr. EP 1387620) sekä vitamiinit ja hivenaineet.