Racing Perfect Mix 25kg

30,90 

Myymälätuote. Vain nouto, ei postitusta.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Racing Perfect Mix on tasapainotettu kauraton täysrehutyyppinen myslitäydennysrehu hevosille ja poneille.

Racing Perfect Mix on erittäin maittava ja kauraton, hiutaloitua maissia sekä porkkanaa sisältävä täydennysrehu sekä hevosille että poneille. Rehu sopii myös herkkämahaisille ja nirsoille hevosille. Ensimmäinen kotimainen myslitäysrehu hevosille. Tuotteeseen on lisätty perunaproteiinia, josta saadaan laadukkaita välttämättömiä aminohappoja.

Racing Perfect Mix ei sisällä kokojyväkauraa, joten rehu käy myös niille hevosille, joille kaura ei jostain syystä sovi. Myslin valssatut raaka-aineet sopivat erityisen hyvin myös herkkämahaisille hevosille. Perfect Mix sisältää kivennäis- sekä hivenaineet ja vitamiinit, joten erillistä kivennäistä ei tarvita. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Perfect Mix voidaan tarjota hevosille sellaisenaan kuivana tai rehun voi myös kostuttaa halutessaan. Käyttömäärä riippuu eläimen iästä, koosta, rodusta ja liikunnan määrästä sekä käytettävän korsirehun laadusta.

Keskeiset valmistusaineet: Kypsennetty ohra, kaurankuorijauho, maissi, sinimailasjauho, melassileike, ohrajauho, porkkanahiutaleet, melassi, rypsiöljy, perunaproteiini, kivennäiset ja hivenaineet.