Lena Furberg Hevoset Muki Lumi

14,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Kaunis siniharmaasävyinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl.
Kookkaan mukin kyljissä on Lena Furbergin ihastuttava kuvitus pitkäharjaisesta valkoisesta hevosesta kulkemassa lumisateessa. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Hevosaiheinen muki tuo iloa aamu- tai välipalahetkeen lämpimän juoman kera.

Taivas on siniharmaa, ja sataa lunta. Koristeelliset lumihiutaleet leijuvat ilmassa, ja pakkaslumi narskuu valkoisen hevosen kavioiden alla. Pieni tonttu on päässyt hevosen mukaan, ja se nauttii retkestä täysin siemauksin. Hetkessä on talvisten pakkaspäivien ihanaa tunnelmaa.

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa; Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikrossa. Mukin voi yhdistää kauniisti valkoiseen kattaukseen tai muihin Furbergin tuotteisiin.

Muki sopii jokaiselle isolle ja pienelle hevosihmiselle, erityisen hyvin myös lahjaksi!

Saatat myös pitää…

Viimeksi katsotut tuotteet