Effe Balance Black Balance 30 keksiä

19,95 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Koivu- ja pakurikääpäuute, polyfenolit, lignofenolit, ligniinit sekä humus-ja fulvohapot. 

Kun elimistön hyvää mikrobikantaa ruokitaan oikein, hevonen tuntee sen – Black Balance.

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka on valmistettu helposti annosteltavaksi ja hyvänmakuiseksi keksiksi. Sekä prebiootit, että probiootit ovat tärkeitä suoliston toiminnan kannalta. Black Balance on voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä. Black Balance edistää eläimen suoliston ja vatsan normaalia toimintaa yhdessä monipuolisen -ja tasapainoisen ruokinnan kanssa.

Black Balance on kehitetty tukemaan hevosten vatsan hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa. 

Annossuositus: Annostele 3 keksiä päivässä. 

Puun ja metsän maaperän omilla tehoaineilla on mahdollista:

1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
2. Tehostaa ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavassa
3. Poistaa elimistöön ruoan mukana kulkeutuvia mm. raskasmetalleja ja vapaita radikaaleja 

Säilytys: Säilytä kuivassa huoneenlämmössä pussi suljettuna huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Black Balancesta löytyy myös isompi pakkaus 90 keksiä.

Black Balance valmistetaan koivusta saatavasta lignofenolista, johon lisätään pakurikääpää tuotteen fulvohappopitoisuuden kasvattamiseksi. Puhtain lignofenoli saadaan nimenomaan puusta. Puu varastoi ligniiniä, mikä sisältää kaikkia aineita, mitä puu tarvitsee suojatakseen solujaan esimerkiksi auringon gammasäteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Black Balance onkin voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä.

Puun ja metsän maaperän omilla tehoaineilla on mahdollista:
1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
2. Ravintoaineiden imeytymisen tehostaminen ruoansulatuskanavassa
3. Raskasmetallien ja vapaiden radikaalien poistaminen

Miksi Black Balance?

Black Balance on kehitetty tukemaan eläinten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön.
Myös eläimillä on nykyään yhä enemmän suolisto- ja vatsaongelmia. Haasteiden lisääntyminen voi johtua monesta syystä, mutta yksi keskeinen tekijä on ruoan tuotantoon käytettävän maaperän mikrobiomin kaventuminen. Tehoviljelymenetelmät tuhoavat maaperän humusta, jotka tekevät pellosta juuri viljelykelpoisen.
Villieläimet saavat vedestä ja ravinnosta humus- ja fulvohappoja, mutta kotieläinten ruoassa näitä ei ole jäljellä juuri lainkaan, sillä usein viljelymaassa ei ole riittävästi mikrobitoimintaa niiden tuottamiseen.
Suolistomikrobiomin osuutta eri sairauksiin ymmärretään koko ajan paremmin, kun aiheesta saadaan lisää tutkimustietoa. Kuten länsimaisen lääketieteen isä Hippokrates sanoi jo 2000 vuotta sitten: ”Kaikki sairaudet alkavat suolistosta.”

” Salaisuutena” maaperän humusaineet

Maaperän humusaineet, eli ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat tuotteemme vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia. Black Balancen tuotekehitys pohjautuu näihin. Lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Eläimen elimistö joutuu nykyään hajottamaan ja poistamaan kemikaaleja, torjunta-aineita, geenimuunneltuja organismeja, raskasmetalleja ja myrkkyjä enemmän kuin koskaan ennen. Aivan samoin kuten ihmisenkin elimistö.
 Muuttamalla ruokintaa ja puhdistamalla eläimen elimistöä säännöllisesti haitallisista aineista, voi parantaa lemmikin ja kotieläimen päivittäistä hyvinvointia.

Viimeksi katsotut tuotteet