Chia de Gracia MSM-inkivääri jauhe 1kg

26,90 

Kysy tuotteesta

Chia de Gracian MSM-inkivääri-jauhe hevosen ja koiran tuki- ja liikuntaelimistön sekä nivelten toiminnan tukemiseen.

Seos sisältää 85% MSM-jauhetta ja 15% inkivääriä. Ainessosat toimivat yhdessä synergisesti ja tehostavat molempien ainesosien vaikutusta tehokkaasti.

MSM on orgaanisen rikin lähde. Elimistössä on rikkiä luonnostaan ja sitä tarvitaan mm. uusien solujen kasvamiseen sekä hyvinvoivan ihon, karvan & jouhien sekä kavioiden ja side- ja rustokudosten kasvuun. MSM tukee hyvinvoivien luiden, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden rakentamista, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamista ja normaalin happo-emästasapainon, hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Inkivääri on yksi luonnon parhaita ravinteita nivelten liikkuvuuden ja toimintakyvyn tukemiseen. Inkivääri ylläpitää nestekiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vauhdittaa mm. jalkojen nestekertymien poistumista. Inkiväärillä on anti-inflammatorinen vaikutus.

Annostus:

hevonen 500kg: 1-3 rkl/ pvä.

Koirat: 0,5 tl- 1 rkl koon mukaan.

1 rkl = 10 g.

HUOM! Inkivääri sisältää kapsaisiinia, joka on Hippoksen lääkintälistalla kiellettyjen aineiden joukossa 4.7.2018 lähtien.

Inkivääri sisältää kapsaisiinia pieniä määriä, joten kilpailtaessa kannattaa olla tarkka. Jos ennen kilpailuja ei ole pakko käyttää inkivääriä, kannattaa se jättää pois tai ainakin pohtia varoajan riittävyyttä. Kapsaisiinia paljon sisältävissä chileissä sitä voi olla 0,1 mg/g – 2,5 mg/g, inkiväärissä huomattavasti vähemmän. Huomioithan, että kiellolla saattaa olla vaikutusta myös inkivääriä sisältäviin linimentteihin ja voiteisiin.