Cavalor Juniorix 20kg

37,00 

Alhaisin hinta viimeisen 60 päivän ajalta: 37,00 

Tasapainoinen ja ravitseva rehu joka tukee hevosen tervettä kasvua vuoden ikäisestä täysikasvuiseksi hevoseksi.
Edesauttaa vahvan ja joustavan tuki- ja liikuntaelinjärjestelmän kehitystä. Tukee suoliston tereyttä ja parantaa vastustuskykyä.

Suositellaan 1-3 vuotiaille hevosille

Myymälätuote, ei postitusta.

Varastossa

Kysy tuotteesta

Tasapainoinen ja ravitseva rehu joka tukee hevosen tervettä kasvua vuoden ikäisestä täysikasvuiseksi hevoseksi.
Edesauttaa vahvan ja joustavan tuki- ja liikuntaelinjärjestelmän kehitystä. Tukee suoliston tereyttä ja parantaa vastustuskykyä.

SUOSITELLAAN 1-3 -VUOTIAILLE HEVOSILLE.

Tasapainoinen ravitsemus on nuorten hevosten kannalta ratkaisevan tärkeää, juuri sitä Cavalor Nutri-Balance -konsepti tarjoaa. Ei ainoastaan tasapainoista yhdistelmää proteiineja, mineraaleja ja vitamiineja (rakennuspalikoita) rasvojen ja hiilihydraattien kanssa (energiantuottajia), vaan myös rehun sulavuus (esikypsennetyt ja hiutaleiksi valmistetut viljat, helposti fermentoituvat kuidut) ovat tärkeitä tukemaan tervettä tasaista kasvua.

Luonnollisen vastustuskyvyn hyvä kehitys on välttämätöntä terveelle kasvulle. Ruoansulatuskanavan ja etenkin suolistoflooran kehitys on erittäin tärkeää hevosen immuniteettitasolle. Cavalor Nutri-Protect tarjoaa oikean yhdistelmän aktiivisia hiivoja, joissa on helposti fermentoituvia kuituja, joilla on tärkeä rooli tautien vastutamisessa ja suolisto-ongelmien torjunnassa.

Luun terveen kehityksen lisäksi etenkin hyvä luun tiheys on välttämätön vahvan luuston kehittymiselle. Juniorix sisältää myös Cavalor Nutri-Motion -konseptin: optimaalinen kalsium/fosfori/magnesium -suhde luun hyvään kasvuun ja tiheyteen. Orgaanisesti imeytyvät mikroelementit – kupari, sinkki ja mangaani – varmistavat tuki- ja liikuntaelinten eli luiden, ruston, nivelten ja jänteiden hyvän kehityksen. Juniorix tukee luustossa olevan ruston hallittua ja tasaista muuttumista vahvoiksi ja koviksi luiksi.

AINESOSAT
Kaura, vehnärehujauho, pellavansiemenen kuoret, ohrahiutale, esikypsennetty ohra, esikypsennetty maissi, vehnälese, vehnägluteenirehu, juurikasmelassi, auringonkukansiemenrehu, soijapavunkuoria, pellavansiemen, paahdettu soijapapu, vehnä, spelttilese, soijakuitu, panimohiiva, vehnärehu, kalsiumkarbonaatti, maissigluteenirehu, fruktooligosakkaridi, soijarehu, natriumkloridi, soijaöljy, maissi, rouhittu öljysiemen

RAVINTOSISÄLTÖ
Raakaproteiini 12.5%, raakarasva 4.5%, raakatuhka 7.5%, raakakuitu 11.0%, sokeri 4.0%, tärkkelys 24.0%, kalsium 1.0%, magnesium 0.35%, fosfori 0.65%, natrium 0.25%

 

Saatat myös pitää…