Cavalor Coolsens 500ml – viilentävä!

25,00 

Varasto loppu

Liity odotuslistalle ja saat heti tiedon sähköpostiisi kun tuotetta on taas saatavilla.

Kysy tuotteesta

Cavalor CoolSens on linimenttikonsentraatti, joka sisältää seoksen eteerisiä öljyjä. Sitä käytetään hevosen kehon, lihasten ja jalkojen pesuun, virkistämiseen ja viilentämiseen.

Aivan kuten ihmiset, hevoset hikoilevat pitääkseen kehon lämpötilan alhaalla. Ero on siinä, että hevosilla on enemmän lihasmassaa ja suhteellisen pieni ihon pinta, mikä vaikeuttaa viilentymistä. Siksi meille ihmisille ratsastus 20 ° C: ssa tuntuu miellyttävältä, kun hevosille kaikki yli 10 ° C tuntuu lämpimältä.

On erittäin tärkeää, että hikoilevat hevoset viilentyvät kunnolla, jotta lihakset eivät kipeydy eikä pysyviä vaurioita pääse syntymään. Mikäli hevoset edelleen hikoilevat liikunnan jälkeen, tämä tarkoittaa, että ne ovat edelleen liian kuumia. Viilennä hevonen kylmällä tai haalealla vedellä.
Cavalor CoolSens’in lisääminen veteen tehostaa ja pidentää viilentymisaikaa.

Todellinen hyvinvointikäsittely
Cavalor CoolSens on ihanteellinen hyvinvointikäsittely, jos haluat hemmotella hevostasi raskaan treenin jälkeen tai vain kuumana kesäpäivänä.

Tehokas mutta luonnollinen
Cavalor CoolSens’issa käytetään eteerisiä öljyjä, kuten mentolia, eucalyptus radiataa ja teepuuöljyä.
Mentolilla ja eukalyptuksella on stimuloiva vaikutus aistihermostoihin, jotka tuottavat viileän ja rauhoittavan tunteen hoitaen väsyneitä, kipeytyneitä jalkoja. Lisäksi ne vaikuttavat tiettyyn kipureseptoriin vähentäen kipua.
Paikallisen viilennys- ja kipua lievittävän ominaisuuden lisäksi mentoli nopeuttaa paranemista laajentamalla verisuonia. Tämä lisää verenkiertoa rasittuneella alueella, mikä on tärkeä tekijä lihasten ja nivelten arkuuden lievittämisessä.

Cavalor CoolSens on pH-neutraali eikä ärsytä ihoa. Tea Tree -ainesosan ansiosta tuote soveltuu erinomaisesti pienten hankaumien hoitoon.

Käyttöohje
Sekoita Cavalor CoolSens’ia kylmään veteen haluttu määrä.
Pyyhi hevonen sienellä, erityisesti selkä ja jalat.
Älä huuhtele, ainoastaan käytä hikiviilaa kuivaten tippuvat vedet.